Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingenvart

Du har orsakat mig så mycket smärter
Du har orsakat mig så många tårar
Men ändå får jag inte tag i rättvisa
Du har lärt mig mer än vad du kan förstå

Jag kommer ingenvart utan mig själv
En mig som är druknade i gårdagen
Nej du förstår mig inte nog
Du som talade om eviga kärlek
Men ändå svängde vid första korsning

Detta är skillnaden oss mellan
Bara en är kvar med sina känslor
Du vet inte vad helvete är..
Förän vi har bytt roller,
Åtminstone för en dag!




Bunden vers av Endless Love MS
Läst 116 gånger
Publicerad 2015-04-18 06:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Endless Love MS
Endless Love MS