Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Människor utnyttjar sin tro..


Hatar religion för det!

Jag minns varenda minne
Så som de pågår nu
Framför mina ögon
Men i själva verket
Jag är full av tortyr
Säg mig ärlig nu
Hur katolig är du?
Markerade du mig ond
För den jag har aldrig varit
Detta är skillnaden mellan oss
Jag älskade dig för den du är
Sanningen borde komma ut
För många att förstå varför
Är jag så himla dum
En kärlek som inte kan vara sann
Här lider jag för den har mig blivit
Du som övertalade mig då
Här finns jag och lider nu
Men var är din Jesus
Han som vi svor i hans hem
Är det så att jag trodde på han
Mer än dig eller är det så att du struntade
I han?




Bunden vers av Endless Love MS
Läst 97 gånger
Publicerad 2015-04-18 06:28



Bookmark and Share


  Endless Love MS
Kärleken är alltid sann, men inte människor!
2015-04-18

    Starchilled child
Kärleken är alltid sann, du är smart!
2015-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Endless Love MS
Endless Love MS