Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Optimism


Du där framme


Där du går
skall dina
en gång vreda ögon
lysa av tillförsikt

se en väg framför dig
som bara
fortsätter och fortsätter
i tiden
och medvetandet

Det skall blåsa
i ditt skrattande ansikte
skälva i
ditt bejakande kött.



16/3 2015




Fri vers (Fri form) av Lena Söderkvist VIP
Läst 165 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-04-18 17:19



Bookmark and Share


  P-E-H
Fint, optimistiskt och hoppfullt! Tack!
2015-04-20

  stenhur VIP
Vackert crescendo!
2015-04-19

  Marita Ohlquist VIP
Fin text till tröst!
2015-04-18

  Nanna X
det låter hoppfullt!
2015-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Lena Söderkvist VIP