Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smärtsamma bitar på rad


saknad
att prata med en tom yta i hopp om ett svar

hjärtesorg
vetskapen om att ytan kommer förbli tom

smärta
bieffekt av läkning

trötthet
fysisk respons på psykisk turbulens

slutsats?

de över
du har lämnat mig




Fri vers av Nerdissta
Läst 226 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-04-18 17:50



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Många svarta pärlor på livets tråd!
Se tiden an, snart kommer det en vit.
2015-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Nerdissta
Nerdissta