Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Med kniven i ryggen, då lär man sig om hur skadlig kan ett hej betyda!


Livets sanningar, suger ofta!

Jag gav upp min integritet för en vänskap
Vad visste jag att det skulle betyda mig slutet
Med kniven i ryggen hur långt kan man bara gå
Kanske det var då som jag lärde mig livets sanning

Att just i de äkta vänskapen
Där ligger största smärtorna..





Bunden vers av Endless Love MS
Läst 159 gånger
Publicerad 2015-04-19 08:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Endless Love MS
Endless Love MS