Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag väntar inte...jag lovar



Lite till..
Snart...

Jag har för fan annat för mig!
Jag är en bildad och duktig människa...
JAG har massa annat att göra!

Kolla mobilen igen
Inga meddelanden...

Jag är stark.
Jag lovar, han saknar mig just nu..
Han sitter och undrar varför jag inte hör av mig.
Låt honom undra!

Kollar mobilen igen.
Har det bara gått 2 min?...

Idag ska jag erövra världen
IDAG ska jag göra allt som jag vanligt inte har tid med.

Kollar mobilen igen.
Har det inte gått någon tid alls?

FAN...
Hur spolar man framåt?

Fan...




Fri vers (Fri form) av Nerdissta
Läst 222 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2015-04-19 20:44



Bookmark and Share


  Fredrik Payedar
känner igen det där!
2015-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Nerdissta
Nerdissta