Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
sant sant sant


en dröm

morfar, jag drömde om dig.. du stod framför mig och log. jag blev rädd! jag trodde du var verklig. jag började gråta och sprang och hämta mamma och visa vad jag såg. men du var inte där längre. sen vaknade jag.
kan jag inte bara få röra vid din hand igen!? kom tillbaka hem igen!

/
jag drömde den här drömmen en onsdag strax innan jag vaknade.
jag berättade för mamma om den. hon berättade att om drömmen
är innan man vaknar har han varit och hälsat på en. jag börjde gråta.
tårarna bara rann.. jag lät dom komma. mamma höll om mig som alltid.
tack.




Övriga genrer av Eriika_
Läst 235 gånger
Publicerad 2006-04-14 21:06



Bookmark and Share


  Helene Månsson
Älskade barn! Älskar dig! /Mamma
2006-04-15
  > Nästa text
< Föregående

Eriika_