Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"Do not let your hearts be troubled (distressed, agitated). You believe in and adhere to and trust in and rely on God; believe in and adhere to and trust in and rely also on Me." John 14:1


uppgraderar mitt övergivenblues-tema till blå sommarhimmel

ingen skrattar när jag skojar

ingen tycker jag är rolig

inte söt

inte fin

inte värdig

duger inte ens

ensam

lämnad

igen

VARFÖR?

och temat är:

oönskad

oälskad

varsågod och var

ja jag är

ingen annan

och jag väljer

mig

vald

älskad

respekterad

av Gud och Jesus Guds Son

och mig

och katterna

alldeles oavsett

vad någon annan människa känner

så är min sommarhimmel

blå

"You are searching the world for treasure, but the real treasure is yourself." Rumi










Fri vers av Ess VIP
Läst 168 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-04-21 01:39



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
"Så är min sommarhimmel blå"
Bravo
2015-04-23
  > Nästa text
< Föregående

Ess
Ess VIP