Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Min fuskade öde.. Åtminstone..


Ta mig tillbaka till ruta en!

Solen skiner
Våren är här
Men jag känner inge glädje
Som om jag är bedövad livet ut

Du tvingar mig att bara acceptera, ett
Fake öde bortom våran överenskommelse
Sådant gör du bortom din eviga kärlek
Detta är inte vad som ens stått på listan!




Bunden vers av Endless Love MS
Läst 112 gånger
Publicerad 2015-04-22 01:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Endless Love MS
Endless Love MS