Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kvantiteten!

Några meter bort från denna träd
Har vi tagit våran finaste bild tillsammans
Men ändå här är jag o står helt ensam
Omtöcknade av våra minnen, bortom mig själv

Vilse i tidens berg och dalbana, söker klokt svar
Jag kastar upp all mina känslor på bordet
Men jag kommer ingenvart
För utan dig, jag vet inte ens vad målet är

För att övertala mig själv, att släppa galenskapen förbi
Jag vandrar fram och tillbaka men jag hittar inga alibi för mina känslor än den underbara du var..
Ja jag är fast mellan tid och rum, här även andetag tar mig inte någonvart..




Bunden vers av Endless Love MS
Läst 88 gånger
Publicerad 2015-04-22 01:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Endless Love MS
Endless Love MS