Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Agorafobi.


Torgskräck



Håller mig inne.
Vill inte gå ut!

Är inte bekväm i
stora folksamlingar.
Snedda över Centrum
är ingen småsak !

Tycker inte om
Hetsen på sta´n.
Får krypningar -
i T-banan! - - - -

Tar åt mig för
skrattsalvor! Klassikern
är när pubertetstjejer,
nästan, skrattar ihjäl sig
vid åsynen av mig. Men,
de brukar tystna rätt fort!

Det är problematiskt!

Sitter hemma i veckovis, -
- utan å lämna Härden.

Det händer att jag tvingas
gå ut å röra på påkarna!
Det brukar kännas Jätteskönt!





Fri vers (Fri form) av Marianne Räf
Läst 232 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-04-22 02:58



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Alla har vi våra begränsningar. Den som inte erkänner att hen har det, har begränsningen att inte tala helt sant.
2015-04-22

  Marita Ohlquist VIP
Får en isande känsla i kroppen!
Det sista stycket värmde.
2015-04-22

    ej medlem längre
Det är fantasin som spelar spratt - verkar tycka det är roligt. Men du förstår ju, det ser man på sista raden! :)
2015-04-22
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf