Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtan.

Sommaren kommer.

Det doftar ljuvligt viol,

från min tvättmaskin.




Bunden vers (Haiku) av Tor-Björn Gustavsson VIP
Läst 495 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-04-22 11:28



Bookmark and Share


  Ponkla
Bra skrivet!
2015-04-22

  Marita Ohlquist VIP
Fullständigt oväntat slut!
Bra.
2015-04-22
  > Nästa text
< Föregående

Tor-Björn Gustavsson
Tor-Björn Gustavsson VIP