Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lux Umbra #1

Där väggarna dräper ett minne
Ont vaggar skira ben
En synvilla målar din skugga
Dolken av blodfläckar ler

Så bitterljuv prisman markerar
tro fyller livet glest
ur skrumplever växer min vilja
Phallos ger ynglingen mer

Likt taggtråden formar en tanke
Ord ramlar sakta ner
I gomseglet såg jag din kyskhet
Proppfull av prästernas väl



© georgmoller.se






Bunden vers (Annat versmått) av Georg Möller
Läst 187 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-04-22 23:49



Bookmark and Share

  Kaptenlöjtnant
Jag gillar denna!
2015-05-15

  RitaBrunner
Jag kan höra en medeltida trumma i bakgrunden när jag läser. Den symboliserar tonen i texten. Mäkta imponerad av formuleringen "Proppfull av prästernas väl"
2015-04-26

    ej medlem längre
Starka och dramatiska ord som känns i alla sinnen att läsa.
2015-04-23
  > Nästa text
< Föregående

Georg Möller
Georg Möller