Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mörkret och jag

Klockan är 4 på morgonen och jag kör från ett land till ett annat land genom mörkret med din parfym kryddad för min resa på min handled
Efter allt
Inget annat spelar någon roll
Inget annat spelade någon roll
Sedan den dagen du tog över min puls
En puls som bara du kunde och kan reglera..

Jag kör medan jag minns de dagar då jag körde bil med din hand i min..
Jag minns de dagar..
Jag kör och allt där ute påminner mig om dig..
För allting bara sussar förbi..




Bunden vers av Endless Love MS
Läst 173 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-04-23 04:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Endless Love MS
Endless Love MS