Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mmmm


Öppet ovan



Ovan mig är

ett takfönster

öppet

det

känns

som

om

hjärnan är på vid gavel







Fri vers (Modernistisk dikt) av Mats Edin VIP
Läst 162 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-04-23 07:31



Bookmark and Share


  Respons VIP
En bra bild för både kärlek och tankens frihet. Jag öppnar det takfönster som jag inte har,
2015-04-24

  Marita Ohlquist VIP
Gillar din text!
2015-04-23
  > Nästa text
< Föregående

Mats Edin
Mats Edin VIP