Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"Never react out of fear but rather FAITH! Perfect love cast out all fear. (1 John 4:18) " Taffi Dollar


hej kärlek, hej körsbärsblommor

minerat fält

av människor som

inte är sköna

våren och körsbärsblommor

och människor som inte behagar mig

prinsessan här

ja

subjekt

min tid

min dag

min vår

jag väljer

inte dig!

kräsen

gourmét

hej då många som jag

artigt fejkat pratglädje med

hej kärlek

hej körsbärsblommor

"Step into God’s plan for a healthy, loving, and prosperous relationship with the ones you love!" Creflo Dollar




Fri vers av Ess VIP
Läst 215 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-04-23 12:29



Bookmark and Share


  Per "Läsaren" Sörqvist
grattis till placeringen!
2015-04-26

  AmandaCL
Bra upplägg
2015-04-23

    ej medlem längre
um. tänkte precis
på körsbärsträd
-hej,
+
2015-04-23
  > Nästa text
< Föregående

Ess
Ess VIP