Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Folkmordet 1915.

I dag för hundra år sedan inleddes det folkmord på kristna armenier, assyryier, syrier, kaldéer och greker som skulle komma att kosta över en milion människor livet.
I dag hedrar vi deras minne.




Övriga genrer av Olof Lagerhorn VIP
Läst 338 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-04-24 14:58



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Människan lär sej tyvärr aldrig...men det är ändå bra att vi uppmärksammar det som hänt...bra med påminnelser...
2015-04-25

  Ewa-Britt Nilson VIP
Ja absolut!
Var inte Jesus
armenier... Ja när
man tänker på alla
dessa människor och
alla som lidit så kan man
ju inte bli annat än bli ledsen
till max, men våld krig galen-
skap tycks aldrig ta slut... Och
folk säger till mig att jag behöver
inte var så vänlig och snäll men sa
jag vi måste börja ta i med det goda
inte bara tro att det onda tar slut
av sig självt... Något gott som ges
kan ju generera några goda
ringar på vattnet... En vänlighet
är ju inget att ångra...
2015-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Olof Lagerhorn
Olof Lagerhorn VIP