Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skrev den här dikten när jag insåg att den självbiografiska roman jag skrivit mer var ett referat och inte ett färdigt romanmanus.


Ingen roman

Det jag trodde var ett färdigt hus
inredda rum att flytta in i
inget annat än byggställningar

Vem kan jag klaga hos?
Arkitekten och byggherren är jag
Varje tegelsten bär mitt blod
de ihåliga väggarna mina minnen
buktande golvbrädorna är mitt liv

© Iréne S Räisänen




Fri vers (Fri form) av Iréne S Räisänen VIP
Läst 319 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-04-24 15:03



Bookmark and Share


  Kattiz
"Inget annat än byggställningar" underbart uttryckt!
2015-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Iréne S Räisänen
Iréne S Räisänen VIP