Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Al Queida, Bo Ko, Vietnam, Hitlertekegram


Förlåt oss

Mjukar livsblicken

stillnar

livet

ni vet,

det

så fragilt

-Inga kosmiska urkrafter ju

inga versaler till att

beskriva

hur för siktigt

vi männskor skrida

fram

på spröda ytor

evigt nyfödda infödingar

vi vågar knappt

känna oss hemma

ens här hemma





Fri vers (Fri form) av Mats Edin VIP
Läst 163 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-04-24 15:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Edin
Mats Edin VIP