Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SD

Mitt minne är färgblint
knappt ens svartvitt
har jag märkt
kanske att
när vi dör
partier med rasism i
pogrammet oxå gör




Fri vers (Fri form) av Mats Edin VIP
Läst 207 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-04-24 18:26



Bookmark and Share


  Berth
Det blir inte en dikt bara för att man bara skriver ett ord per rad.
2015-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Mats Edin
Mats Edin VIP