Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljus

Ny syn på våren
ljusare dagar
glasögonbyte




Bunden vers (Haiku) av Gunnel Eriksson VIP
Läst 386 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2015-04-25 08:23



Bookmark and Share


  RitaBrunner
Bästa vårdikten ever!
Dags för mig också och vad är bättre tid än nu...
2015-04-26

    ej medlem längre
Verkligen bra skrivet!
2015-04-25

  Ponkla
Bra vändning!
2015-04-25

  Gunwale VIP
Bra tredjerad!
2015-04-25

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet!
Dags för solglasögon.
2015-04-25
  > Nästa text
< Föregående

Gunnel Eriksson
Gunnel Eriksson VIP