Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tycker ändå





Det finns många viktiga personer i mitt liv

Glad och tacksam för det


Tycker ändå

Att den viktigaste är jag




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 333 gånger och applåderad av 34 personer
Publicerad 2015-04-25 08:59



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Grattis till placering!
2015-04-27

  Teresia Ridell
Starkt, att våga kunna och ta platsen som egentligen man måste utgå från.. Bra !
2015-04-25

  louisegirl
Rakt och ärligt
en del vågar inte erkänna det
Bra skrivet!
2015-04-25

  Margit Grell
Allt utgår från en själv. Där måste man börja för att på ett bra sätt kunna ta in världen och andra. Bra!
2015-04-25

  Blomma-Stjärna VIP
bokmärker och applåderar - du skriver sanningar på sanningar och konstigt så många det blir - jag kan inte få nog av dem - du fina poet, där!
2015-04-25

    ej medlem längre
Tycker om ditt sätt att tänka, mycket god tanke:)
2015-04-25

  ResenärGenomLivet VIP
Inte alla som vågar erkänna det...:-)
2015-04-25

  Lars Hedlin
JA bra ...Helt rätt :) kram
2015-04-25

  Sommarina VIP
Ha ha. Härlig tanke. Håller med!!
2015-04-25

  Onomatoprofet VIP
helt rätt!
2015-04-25

  lila fjäderblomman VIP
Så sant, så sant...har sagt det förut, nu säger jag det igen; du är så modig!
2015-04-25

    ej medlem längre
Det kan inte vara någon annan än du själv. Tycker du inte om dig själv kan du aldrig tycka om någon annan heller - ärligt och respektfullt.
2015-04-25

    ej medlem längre
Man är sig själv närmast, heter det ju.
2015-04-25

  KattenKin VIP
Sund inställning!
2015-04-25

  Marja-Liisa Koski VIP
Ja, man skall undvika att känna sig undermålig!
Kram!
ML

2015-04-25

  Marianne Räf
Ja, man är statist i verkligheten, men
har huvudrollen i sitt eget liv !
2015-04-25

  Gunnel Eriksson VIP
Javisst, är det du, men du är modig som vågar säga det. I vår generation
uppfostrades viinte att framhålla oss
själva.
2015-04-25

  Night Soul Woman
Bra tänkt:)Om du inte mår bra hur ska dina närstående och vänner må bra?
2015-04-25
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP