Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"Being #focused on Jesus produces the Faith you need to do things that men can't do when they don't see Jesus! When you focus on Jesus, you can walk on water! " Creflo Dollar


"...in love, but perfect love casts out fear... "1 John 4:18

jag vill

jag vill inte

idoljuryn här

med makt att välja

gränser

"jag-gräns!"

artighet

uppfostran

empati

du vill

...

och... ?

vems ansvar?

!

det här är inte på mitt bord!

nej!

känner rytmen och dansar

är du kvar?

jag suddar inte ut mig

för dig

du är inte

mitt barn

jag vill inte bära dig

kanske jag kan?

men då är jag utbytbar -

för jag vill inte

och då är det

min skugga som bär

"in i ljuset!"

ja!

hej då du som jag inte vill vara med

hej mina gränser

hej mig själv

och alla mina komplementfärger -

kanske min Godsend man

är här nu också?

"God can restore everything that is lacking in your life. His love will make you whole again!" Taffi Dollar




Fri vers av Ess VIP
Läst 164 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-04-25 22:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ess
Ess VIP