Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

övertänd hjärta!

Ombord, på mina dagar
Dina minne, mig regnar
För att där finns mig allt
Från lycka till olycklighet

Är detta slutet på våra saga?
Att känslorna tortera resten av andetag?
Värst av allt, mina tårar tar aldrig ledig
Som om mitt hjärta har bara arbetsdag

Du gick men du lämnade mig en kalender
Fullt av tårrar, fullt av längtan och saknad
Tänk om du var ärlig sedan dag ett och erkänt
Att en dag skulle du gå med mitt hjärta övertänt

Nej, varför skulle du erkänna någonsin
Efter allt, djävular finns för att jävlas
Du visste vilka vi var, men ändå
Ledde du oss, till sådant slut!




Bunden vers av Endless Love MS
Läst 150 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-04-26 04:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Endless Love MS
Endless Love MS