Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag skriver aldrig haikus. Nu har jag skrivit en haiku


Morgonrutin

trycksvärta och blod
blandas med morgonkaffet
världen sitter tyst




Bunden vers (Haiku) av Elsa Rohlén
Läst 346 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2015-04-26 10:30



Bookmark and Share


  Chawa VIP
Oerhört starkt gick den in och träffade sitt mål. Välfångat!
2015-04-26

  Bo Himmelsbåge
Mycket fin o träffande haiku...
men tyvärr orkar man inte ta in allt elände som finns i världen...!
2015-04-26

    Nora Lundberg
Min absoluta favorithaiku, så rakt på men så öppen
2015-04-26

  S.A.I. Steve Lando VIP
snygg senryu
2015-04-26

    Lena Söderkvist VIP
Mycket bra haiku! Kraftfullt innehåll.
2015-04-26
  > Nästa text
< Föregående

Elsa Rohlén
Elsa Rohlén