Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"Don't limit God. We must begin to see things as Jesus sees them. We shouldn't complain about what we don't have, but see our needs as met by God." Taffi Dollar


svara an barnens behov av mamma!

solid

Safe Haven

glad

pigg

utvilad

viftandes med diskborsten

aldrig martyrisk

svara mot att vara mamma

är du ledsen - göm dig i barnvagnsrummet

det är inte du

du är barnens trygghet

här på jorden

rum för mig

skogen med katterna

skriva

be

varför kvinnan i mig inte fått kärlek av en man?

förmodligen för att hon

inte orkade ta hand om sig själv

när ingen annan människa än jag

såg mig

"When Jesus comes on the scene, the truth outweighs the facts." Taffi Dollar








Fri vers av Ess VIP
Läst 154 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-04-26 15:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ess
Ess VIP