Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

man lever några år, sen bara poff är man försvunnen

idag log jag.
idag mådde jag bra.
idag fick jag saker gjort.
idag tog jag det lugnt.
idag älskade jag min familj.

idag saknade jag dödsångesten.
idag kände jag mig sorgsen.
idag kolliderade allt.
idag ville jag skära, snorta, dricka, spy, gråta, skrika.

men bara i någon sekund.




Fri vers (Fri form) av bottenlös
Läst 209 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-04-26 21:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bottenlös