Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

detta är en del av mig

sluta. sluta med allt. sluta vara duktig. slåss. blodigt. smärtsamt. slå av käken. ja eller nej förresten. gå rakt ut genom dörren. inga skor. få glasbitar i fötterna. spring tills dina lungor hostar blod. ställ dig och SKRIK. skrik så högt att dina stämband går sönder. skrik så högt att din ångest får ångest. skrik så högt att mammas missbruk tystas. skrik så att pappa som lämnade dig känner en ilande skuld. skrik och spy.
spy ut all hat. mot dig själv. varför hatar du dig själv så mycket? varför svälte du dig i hopp om att bli perfekt? för vem? alla andra. dom är inga. du är allt. sluta tycka om smärtan känns ljuvlig när herr ågren pikar i dig. och förfan.. sluta längta efter den där jävla ecstasy tabletten. men att aldrig må så bra igen. otänkbart. knark. ja knark. kanske är det allt. men smart nog är jag att inte röra. se men inte röra. slå inte mot dig själv lilla flicka. du var ju bara så rädd. ångest ångest ångest. den förföljer mig.
vad är det för fel på mig. jag är ju inte normal någonstans. titta på mig.




Fri vers (Fri form) av bottenlös
Läst 205 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-04-26 22:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bottenlös