Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mästare

I monsternas värld
Du ledde ligan, stort
Ingen kunde matcha
Ondskan du kunde ordna

Det bara du vet och jag vet
Vad du har sagt, vad du har gjort!




Bunden vers av Endless Love MS
Läst 139 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-04-27 19:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Endless Love MS
Endless Love MS