Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om jag bara kunde!

Efter att du tog en annan väg..
Om bara hade funnits ett stop knapp för mitt liv
Då hade jag truckit så många gånger till nu
Så att dina andetag skulle skämmas, för antalet!




Bunden vers av Endless Love MS
Läst 113 gånger
Publicerad 2015-04-27 19:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Endless Love MS
Endless Love MS