Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MATEMATISKT PROBLEM

Den  politiska  intentionalitet  av vilken  oligarker
i  sin  plutokratiska   intention  bedriver   för  sina
personligt  ambitiösa  intressen  utmynnar  ofta  i
folkmord  och förföljelse  av  oppositionellt  intell-
ektuella dissidenter som inte låtit sig hjärntvättas
och tämjas till ofarliga  lamm, alltmedan  kampen
om världsherraväldet ännu pågår där alltfler offer
blir förlorare och ingen segrare kunnat koras, och
som  historien  tydligen  upprepas, finns  inget att
lära av historien,där ekonomisk matematik aldrig
lyckas räkna ut vad slutsumman ska bli.
                                        *




Prosa av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 226 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-04-27 23:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP