Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Text : Charles Trenet Musik: C. Trenet/A.Lasry Texten en hyllning till medelhavet återger den här i original för de franskspråkliga vännerna.


LA MER

La mer Quòn  voit  dan-ser  le  long  des  gol-fes, clairs.
A des re-flets dàr-gent La mer, Des re-flets changeants
Sous la  plui-e...............La mer,  Au ciel  dète  con-fond
Ses blancs mou-tons  A-vec  les  anges  si  purs  La mer 
ber-ge-re   d à-zur  in-fi-ni-e   Voy-ez   Pres  des e-tangs
Ces  grands  ro-seaux   mouil-les   voy-ez   Ces  oi-seaux
blancs  Et ces mai-sons  muilleès  La-mer  Les a ber-ces
le  long  des  gol-fes clairs  Et d ùne chan-son  d à-mour,
la-mer A-ber-ce mon creur pour la vi-e.
                                               *




Prosa av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 480 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-04-27 23:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP