Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inga vattenskador!


Faran -- avblåst!



Kunde blivit -- hemlös!

Var nära vara tvungen
å gå in i en Skymning,
jag ej ville ha omkring mig!

Stenar kastades i dimman.-
Hackade de tänder, jag saknar!

Brunt leende genom natten.

Olyckskorpar slog på Ödestrummor.
Alarm från Otrohetsministeriet!

Felet var inte mitt!

Det fanns inget fel, alls!

En storm-i-ett-vattenglas,--
det trodde jag hela tiden!

-Kl. -09:15 avblåstes Faran!
Jag är kvar i Himlen!
Född på Nytt! Behåller Härden!

Men, Olyckskorparnas besvikelse,
fick dem att sjunka ihop, lite.

Som gamla suffléer från 1900-talet.-





Fri vers (Fri form) av Marianne Räf
Läst 185 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-04-28 12:28



Bookmark and Share


  P-E-H
Skönt att det ordnade sig... allt väl.
2015-04-29

  Poeten Salvador VIP
Bra att allt ordnade sig
2015-04-28
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf