Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"Everyday God has given us treasured moments of joy. Look close and you’ll find them!" Taffi Dollar


lockas av kärlek

lockar?



ingen människa som längtar efter mig

säger min flicka om sina klasskamrater

säger jag om att gå upp när jag sovit tio timmar

"hur vet du det?"

jag har testat

"och falsifierat?"

nej

månen och talltopparna och himlen är vackra

halv tio på kvällen

då är jag hoppfull

till jag blir trött vid två

ingen som längtade efter mig

jo mina katter

ingen människa

"och det är viktigt?"

vet inte

"God's presence is all we need to succeed. How has God’s favor stepped you into success lately?" Taffi Dollar





Fri vers av Ess VIP
Läst 197 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-04-28 21:55



Bookmark and Share


  mike irow
misströsta inte,barn
ljuset är din poetiska väg...du kan blanda orden med. dina poetiska fantasier...
2016-05-18

  Bibbi VIP
Höga Visan 2:10-14
2015-04-28
  > Nästa text
< Föregående

Ess
Ess VIP