Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"See yourself as God sees you and live the good life that He intends for you to enjoy! " Creflo Dollar


nya välsignade äventyr

jag älskar mig

med dig

jag älskar inte dig?

narcissist här?

speglar jag mig med dig?

stackars dig?

skönt för dig nu när jag inte stör dig?

"leta efter en riktig sjö att spegla dig i, jag är en man"

säger du?

en man?

nja

du tror det

och du vet att du inte är min sjö

och jag badar hellre

än fjollar

hej

vem är du?

jaha du följer Bachelorette

vad säger du?

ingenting?

för att det är jag som är här?

mobbad och narcissist

är det den inverterade piedestalen som du ser mig på?

jaha

så jag undviker dig

att vara mobbad av dig

att vara narcissist med dig

jag tar hand om mig själv

istället

och är nyfiken på vem du är

jag har ingen aning

efter över arton år

hej du som älskar mig

jag vill se dig också

novis här med dig

osäker och rädd att bli ratad igen

och ber om Guds Helande i Jesus Guds Sons Namn

"And God purposed that through (by the service, the intervention of) Him [the Son] all things should be completely reconciled back to Himself, whether on earth or in heaven, as through Him, [the Father] made peace by means of the blood of His cross.
And although you at one time were estranged and alienated from Him and were of hostile attitude of mind in your wicked activities,
Yet now has [Christ, the Messiah] reconciled [you to God] in the body of His flesh through death, in order to present you holy and faultless and irreproachable in His [the Father’s] presence." Colossians 1:20-22






Fri vers av Ess VIP
Läst 209 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-04-28 23:41



Bookmark and Share


  Per "Läsaren" Sörqvist
"Äventyr" kan jag starkt relatera till.
2015-04-29
  > Nästa text
< Föregående

Ess
Ess VIP