Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tar till mig Gunwales kommentar


Mask

Snöregn
sädesärla letar mask
på altanen




Bunden vers (Haiku) av Gunnel Eriksson VIP
Läst 355 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2015-04-29 09:56



Bookmark and Share


  Anya VIP
Hoppas den hittade nått. :o) Som alltid fångar du ögonblicket så bra.
2015-05-04

    ej medlem längre
Tycker om din haiku. Bra! *
2015-04-29

  Gunwale VIP
Fint! (Men undrar om inte rubriken förtar lite? Man vill ju tänka själv...)
2015-04-29

  RitaBrunner
Ditt sett att iaktta naturen och förmedla det, är skickligt och denna haiku är inget undantag!
2015-04-29

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet!
Ser bilden för min inre syn.
2015-04-29
  > Nästa text
< Föregående

Gunnel Eriksson
Gunnel Eriksson VIP