Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Självporträtt av min älskade


Jag är en målning
något måste sticka ut
det ska vara så




Fri vers (Modernistisk dikt) av Here comes Johnny
Läst 289 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-04-29 16:36



Bookmark and Share


    ej medlem längre
älska dig själv av w dyer var inne på 70-talet. jag vet inte om boken var bra eller dålig. tyckte själv övningarna var väl svåra att tillämpa.
2017-03-08

  i af apa
det känns som
jag känner henne...
2015-04-29
  > Nästa text
< Föregående

Here comes Johnny