Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Orkar inte mer

Orkar inte längre..

Orkar inte hålla kvar alla tankar, minnen..

Orkar inte bry mig om vad som händer..

Jag vill bara skrika och gråta..

Men det är omöjligt..

Jag tvingas trycka in allt..

Hålla kvar det..

Gå under..




Övriga genrer av Ghali
Läst 361 gånger
Publicerad 2006-04-15 13:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ghali