Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
not


Lyssnarna

Vi var båda
självupptagna
pratkvarnar -
ingen av oss hörde
att ingen av oss lyssnade

Det var bara när en av oss någon gång tystnade
som den andre
äntligen faktiskt lyssnade






Fri vers (Modernistisk dikt) av Mats Edin VIP
Läst 198 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-04-29 22:11



Bookmark and Share


  Respons VIP
Det är svårt det där med dialog.
2015-04-30

  Marita Ohlquist VIP
Bra, tänkvärd text!
2015-04-30

    ej medlem längre
Bra!
2015-04-29
  > Nästa text
< Föregående

Mats Edin
Mats Edin VIP