Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det



det
går
det krånglar
det går bra
det ser mörkt ut
det kan ta slut
det är kärlek
det blir svårt
det börjar med bråk
det, alltid detta
det

Är det Någon som någonsin
sett det?!




Fri vers (Fri form) av Mats Edin VIP
Läst 188 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-04-30 08:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Edin
Mats Edin VIP