Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
JESUS is your way maker, your need supplier, your everything!" Taffi Dollar


ber för min pojke

fri

dynamiskt

väljer vem som svarar an

enda sättet för Gud att rädda oss -

att vi väljer själva

och som mamma -

samma förhållningssätt

han väljer fel

jag ropar

eko

jag ber

"LOOK to Jesus and you too can walk on water!" Creflo Dollar




Fri vers av Ess VIP
Läst 255 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-04-30 15:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ess
Ess VIP