Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är borta

Vad gör jag med så många drömmar?
Du är borta
Var ska jag ta mig till utan dig?

Du är borta
Där är mina leende
Någon annan
Har de på paraden

Du är borta, men
Synd att jag finns kvar
Du är borta, men så mycket
Saknad o längtan har fyllt din frånvaro!




Bunden vers av Endless Love MS
Läst 193 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-04-30 23:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Endless Love MS
Endless Love MS