Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

life

Living life
lives its own wife
when the life became better
than backwards letter
taking no risks will stare in your face
multitude of grasping thin air you gaze
will lift your "wanna do" like wings of an eagle
just before you get that warm beagle




Fri vers av ingvar tensmo
Läst 180 gånger
Publicerad 2015-05-01 08:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ingvar tensmo