Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Drogad, sänkt!


Mänsklig försökskanin



Har sovit djupt, som
en vinstock i timmar
av lila Medvetslöshet,
som porlat igenom
kropp å indränkt Själ!

Släckt Galenskap -
flammade med
ett vansinnessken, -
illande ljust å kallt;
nu, blott, död förna.

Min döde man dumpade
mig i en dröm, idag.
Jag gick ute i Staden,
iklädd endast nattlinne
å tunn, rosa negligé.

Såg en annan sida av
Livet ... Likgiltigheten lyste
- från husfasaderna.
Gick från kvarter till --
kvarter, såg märkliga ting!

Tänker, - tror att PCV
(Psykiatri-Centrum-Väst)
gör medicinska tester
å experiment på mig!
Det är helt oacceptabelt!!

Jag får konstiga preparat
i 14-dagarssprutan - för att
hållas nere och i Schack!
Jag känner det å har rätt, -
- är INTE korkad! ;P)






Fri vers av Marianne Räf
Läst 230 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-05-01 09:19



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Hoppas verkligen att det inte är så, men tänker att det säkert förekommer...en text som berör...
2015-05-02

  KattenKin VIP
Måste tillägga att versen efter var kanon, att likgiltigheten lyser från husfasaderna, gillar tanken!
2015-05-01

  KattenKin VIP
Jobbigt för dig när det inte känns rätt! Texten berör, gillar drömmen!
2015-05-01

  Marita Ohlquist VIP
Text som berör!
Funderar på om du har rätt medicin.
Korkad är du inte, känns det fel så är det förmodligen det.
2015-05-01

    ej medlem längre
Blir berörd av dina ord. Du kan mycket väl ha rätt i detta! Det är så det går till många gånger.
2015-05-01
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf