Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dragskär igår


Ingrids paradis


Jag går vid havet,

blåsten är stark, vågorna

rullar över stenarna.


Här minns jag

min vän Ingrid,

och genom dånet

hörs hennes mjuka skratt

och hennes leende

värmer så gott.


I Dragskär

fanns hennes paradis

på jorden

och jag hoppas

att hon nu har hittat hem

till ett paradis

som liknar detta,

för annars är nog himlen

inte så mycket bevänt med

tror jag hon tycker.

 




Fri vers av Eva Helene VIP
Läst 285 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2015-05-01 15:45



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Ömsint och vackert skrivet om en kär vän.
2015-05-24

  Bo Himmelsbåge
Fin bild o vacker, stämningsfull dikt till din Kära vän...
Jaa... säkert blir hennes paradis i himmelen lika vackert eller vackrare än Dragskär... detta är min fulla övertygelse!
2015-05-07

  Marita Ohlquist VIP
Ömsint och kärleksfullt!
2015-05-06

  ULJO
Så underbart skrivet till en kär vän. Hoppas hon funnit paradiset nu.
2015-05-04

    Dan Myrbeck
Fint skrivet
2015-05-04

  anits VIP
En mycket vacker hyllningsdikt till din vän!
2015-05-03

  ResenärGenomLivet VIP
En underbar plats att minnas vid...
2015-05-02

  L Patrik W Johansson VIP
Min mamma heter Ingrid, femininum av Ing eller Yng, som rider om våren och sår så det kommer blommor, och hon är alltid i trädgården

Be well,
LPWJ
2015-05-01

  Bibbi VIP
Skriver under på Senta.
2015-05-01

    ej medlem längre
Hon har säkert funnit ett paradis som är ännu skönare än här.
Så vackert skrivet om din vän som lämnat!
Fin bild också av havet!
2015-05-01

    ej medlem längre
Vacker nostalgisk dikt, berörande ... underbar bild!
2015-05-01

  Chawa VIP
Det är en fin plats du har fångat i ord och bild. Vacker hyllningstext till en kär vän.
2015-05-01

  Lars Hedlin
Jätte fint och vackert!
2015-05-01
  > Nästa text
< Föregående

Eva Helene
Eva Helene VIP