Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ska man tro det man hör?


Andens Budskap....



Kan man tro Andens röst?

Överjagets klara, hörbara stämma, -

säger att den levererar sanningar...,

talar ur megafonen, munnen;

Budskapet vibrerar auktoritärt --

in genom öronens mikrofoner.

Hjärtat är förstärkare åt rösten.

Ska man ta det sagda på Allvar?

Är meddelandena trovärdiga?

Eller -- svamlar Anden ??!

Vet inte! Det är mycket man ej vet!






Fri vers av Marianne Räf
Läst 262 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-05-01 19:39



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Instämmer med slutmeningen!
2015-05-06

  KattenKin VIP
En balansgång med dessa meddelanden, men de sägs ju att man ska lyssna på sin intuition!
2015-05-03
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf