Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Legat i malpåse ett par veckor. Hängs på nytt upp -- för allmän beskådan! Håll till godo! //Marianne.


Het Sång



Han lyssnar inte längre
på mitt hjärtas heta Sång!
Kanalen blivit trängre --
Tåren jag fäller är - lång!

Blodet strömmar, kyligt blått
i ådrorna, inombords. - - - -
Åtrån skjuter Skott på Skott, -
urholkade, - tomma ord.

Fy, fasen - för å bli kär
i en som är helt absent!
Blev ingen Större Affär, -
- det lille ljus, som vi tänt!

Men, vill -helst- icke släppa
lågan som lyser, så röd!
Snarare, vill jag steppa
ut, efter än mera glöd !

MÅSTE Kärlek förtvina -
- i alla fullaste fall!?
Istället, för å grina --
borde jag le å -- stå Pall !

Livet är kort, - man lever
-kanske- blott - en enda gång!
Ur kärlekssorg jag häver
mig, sjungande en het Sång !

--Kom till mig, - var mig nära, -
igen, som du bruka´ va !
Mina ben ska jag sära -
på ! Ja, ta vad du vill ha !

--Om du hittar någe - BRA?!






Bunden vers (Rim) av Marianne Räf
Läst 186 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-05-02 02:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf