Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Får även den en chans, igen!


Knullparadiset å den sexuella martyren



Organisationen för Mänsklighetens, - ja,--
hela Naturens sexuella Lycka hade
fina planeringsmöten!

Man åt delikat föda, söp å knullade å
det härligaste å Alla skrattade likaså
gott, som ... äsch, nämner inget namn, här!

Det hela pågick i evigheters evigheter!

Jag, själv, -- den s.k. "snudiga" Marja i Bäck
levde, dock, ovetandes om Tingens Ordning!

Nånn (läs: Satan!) lyste desto starkare i
den sexuella Himlen, roade Alla å tröstade,
framgångsrikt, stackare, som hamna i Tvivel
på att Allt var all right! Hur i Helvete
kunde de tro henne, - det går över min
Fattningsförmåga!

Även JAG besökte Gröna Lund, o.a.,
nöjesfält. I Jakt på Kärlek för natten!

Men, hur jag än vände mig, så hade jag
rumpan bak! - - - - - Å, såg Inget roligt!
Detta tyckte de, -förståss,- var askuul!
Nu, har jag fått NOG! Se UPP gökjävlar!

Lögnaktiga skitar, niii!! Ni TRODDE --
att jag INTE 'Kom'! #;P) * X X X X X X !!!





Fri vers (Fri form) av Marianne Räf
Läst 254 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-05-02 02:25



Bookmark and Share


  Ronny Berk
tänkvärt !
2015-05-10
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf