Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nya på g!


Den 'Gängse Mallen'



Sannas lökar sabbar!
För mig! De tar --
min Otrohet ifrån
mig;- jag får Ingen
Chans å träffa
mitt Rätte Strul!

Hon är alltid, där --
å visar grabbarna, -
frestar med lökarna!

Jag får Ingenting!

Alla är, bara, där, - -
surrar mellan
hennes ojysta lökar!

Hade jag nått djävla VAL!?!?!

Jag började onanera
efter den 'Gängse Mallen' !
Fast, - även DET var FÖRBJUDET!
Min Mor öppna dörren flera ggr.
å sa, helilsken, till mig!!!

Nu, - söker jag den purjon, som
kan Tillfredsställa mig långt bättre,
än Sannas lökar nånnsin kunnat!!

Nya, kontroversiella 'Mallar' -- på g!...






Fri vers (Fri form) av Marianne Räf
Läst 180 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-05-02 11:30



Bookmark and Share


  reinhold
roligt som fan.
2015-05-08

  P-E-H
Så orättvist!
2015-05-04

    Dan Myrbeck
Ja visst kan det kännas
orättvist ibland!
2015-05-04

  Ronny Berk
läser och begrundar, omläser ...
2015-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf