Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fysisk svartsjuka

xx

 

Vandrar längs den ensliga vägen
nattens mörker innesluter mig
snötäckta åkrar hjälper föga

den kalla nattluften bistår
mina lungor att ta emot syret

små korta inandningar

olustbältet som oelastiskt lindats
runt bröstet smärtar mitt inre

svartsjukan är alltigenom fysisk
ångesten går att ta på

varför kommer det ingen bil
av vilket skäl förlängs mitt lidande

 

xx




Fri vers av steffe struts
Läst 410 gånger
Publicerad 2006-04-15 18:10



Bookmark and Share


  DanSan
Ack ve och fasa det gör ont!!!
Stefan ta en stor Whisky och
sjung ung och kåt "Ebba Grön"!!!
2006-04-15

  anneluca
Sitter själv just nu och petar med en text om psykisk svartsjuka, what a coincidense:-) Den här har du gjort bra!
2006-04-15

  Cris
Aj! jag känner smärtan ända hit..
bra beskrivet..
2006-04-15
  > Nästa text
< Föregående

steffe struts